Sindikat PPDIV

A+ A A-

U Kanfanaru kraj Rovinja potpisan Aneks kolektivnog ugovora TDR-a

tdr1 U ponedjeljak trinaestog siječnja, u prostorijama Tvornice duhana Rovinj u Kanfanaru potpisan je Aneks kolektivnog ugovora. U ime TDR-a potpisao ga je član Uprave zadužen za operacije Ivan Leko, dok ga je u ime Sindikata PPDIV potpisao glavni sindikalni povjerenik podružnice TDR-a Dorijano Mišeta.

Aneksom je utvrđena nova sistematizaciju radnih mjesta kojom je povećana bruto masa sredstava za isplatu plaća na godišnjoj razini za 2 milijuna kuna za 492 radnika. Bruto osnovica za koeficijent 1,00 ostala je ista u iznosu od 5.100,00 kuna.

Osim toga, Aneksom je primjena kolektivnog ugovora produžena za dvije godine odnosno do 31.12.2015.god.

Potpisnici su izrazili zadovoljstvo postignutim dogovorom i izrazili nadu još boljeg poslovanja društva koje bi u budućnosti omogućilo daljnja unapređenja socijalnog položaja radnika.

Potpisivanju Aneksa prošli tjedan u TDR-u nazočili su i Vera Čubranić direktorica Ljudskih potencijala duhanske divizije Adris grupe i Elvis Damjanić predsjednik Radničkog TDR-a, te predstavnici Sindikata Maurizio Benussi – član sindikalnog povjereništva, Ivica Blažević regionalni povjerenik za IV. Regiju i Darko Čavrak voditelj pravnih poslova.

Prijava ili Registracija

Prijava