Sindikat PPDIV

A+ A A-

Radnicima Kaštelanskih staklenika danas isplaćene obećane plaće!

Picture 054 Sukladno dogovorima koje je Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske (PPDIV) vodio 17. siječnja 2014. godine, i obećanjima ministra Mrsića i ministra Jakovine da će radnicima KAŠTELANSKIH STAKLENIKA d.d. biti isplaćene njihove zarađene plaće, to se danas i dogodilo. Radnicima su danas isplaćene četiri plaće, a preostale četiri nastavno će biti isplaćene u ponedjeljak.

Sindikat PPDIV ovime izražava svoje zadovoljstvo jer je time ispoštivan dogovor koji je postignut u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava.

Pored toga, u ponedjeljak slijedi direktna kontrola poslovanja i rada KAŠTELANSKIH STAKLENIKA d.d. od strane Ministarstva poljoprivrede, na čemu će biti zadužena jedna osoba od strane ministra, a nastavno slijedi proces predstečajne nagodbe kojom bi se trebalo doći do strateškog partnera koji bi dalje preuzeo brigu o KAŠTELANSKIM STAKLENICIMA.

Ovime radnici KAŠTELANSKIH STAKLENIKA mogu mirno nastaviti obavljati svoje poslove, a Sindikat PPDIV će dalje pratiti sve procese koji slijede i o istima dalje informirati radnike.

Prijava ili Registracija

Prijava