Sindikat PPDIV

A+ A A-

Novim Kolektivnim ugovorom, jučer potpisanim u Dukatu sačuvana stečena prava radnika!

ppdiv obr slk "U susret Božićnim blagdanima, sa zadovoljstvom obavještavamo naše članove u sustavu poduzeća Dukat da smo završili  kolektivne pregovore i potpisali novi Kolektivni ugovor za slijedeće dvije godine!" - izjavio je na naš jučerašnji upit vidno zadovoljan predsjednik Sindikata PPDIV Šimo Orešković.

Novim Kolektivnim ugovorom u Dukatu, koji je danas vodeća regionalna mliječna industrija, zadržana su postojeća prava radnika i obaveze iz radnih odnosa, a Kolketivni ugovor potpisan je na dvije godine. Radnici, članovi sindikata njime su dobili sigurnost, a poslodavac jasmstvo stabilnosti, a što je također jednako važno, tiijekom pregovora se nisu narušili odnosi između sindikata i poslovodstva, već i nadalje ostaju međusobno uvažavajući, partnerski.

Dukat novo Tijekom pregovora za kolektivni ugovor socijalni partneri razgovarali su i o svim drugim temama važnim za položaj radnika, a kao rezultat toga je nova sistematizacija u proizvodnji koja će radnicima - članovima sindikata omogućiti veća primanja.

"Ovim putem želim se još jednom zahvaliti našem pregovaračkom timu koji je i ovaj put odradio odličan posao" - zaključio je prilikom potpisivanja Kolektivnog ugovora predsjednik Orešković.

Potpisivanju kolektivnog ugovora prisustvovala je i Dragica Marović, glavna sindikalna povjerenica PPDIV-a u Dukatu i članica Predsjedništva Sindikata PPDIV.

Prijava ili Registracija

Prijava