Sindikat PPDIV

A+ A A-

Maro Havelka iz Sindikata PPDIV imenovan za člana Sektorskog vijeća I. Poljoprivreda, prehrana i veterina

Zavod za sjemenarstvo i rasadničarstvo - Maro Havelka Slijedom prijave Sindikata PPDIV na Javni poziv za predlaganje kandidata za imenovanje osam sektorskih stručnjaka za članove Sektorskih vijeća Maro Havelka, glavni sindikalni povjerenik PPDIV-ove podružnice Zavod za sjemenarstvo i rasadničarstvo iz Osijeka, imenovan je za člana Sektorskog vijeća I. Poljoprivreda, prehrana i veterina kao predstavnik gospodarskih sindikata.

Predsjednika i članove Sektorskog vijeća  imenovao je ministar nadležan za obrazovanje i sport na prijedlog Povjerenstva za odabitr članova sektorskih vijeća koji su odabir članova vršili temeljem provjere ispunjenosti kriterija potrebnih za odabir, kao i sukladno procjeni kandidata u odnosu na motiviranost za člnstvo u sektorskom vijeću, praktičnom iskustvu u razvoju sektora, obavljanju poslova od sruštvenog značaja, iskustva koje uključuje različite prakse i li proizlazi iz rada na sektorskim radnim mjestima.

Istovremeno, za predsjednika Sektorskog vijeća I. Poljoprivreda, prehrana i veterina izabran je Dean Pašiček, predstavnik poslodavaca.

Mandat predsjednika i članova sektorskih vijeća traje četiri godine.

Prijava ili Registracija

Prijava