Sindikat PPDIV

A+ A A-

SKLOPLJEN KOLEKTIVNI UGOVOR ZA VODOPRIVREDU Nova Gradiška

Dana 14. 05. 2019. potpisan je novi kolektivni ugovor između direktora Željko Blazina dipl.ing. građ. i glavnog povjerenika podružnice PPDIV-a Antuna Crljenkovića.

IMG 0944
Dobar socijalni dijalog i sklopljen kolektivni ugovor koji postoji u tvrtci Vodoprivreda Nova Gradiška dugi niz godina između uprave i sindikata PPDIV-a, nastavio se i nadalje jer je prethodni kolektivni ugovor istekao te unatoč nestabilnoj ekonomskoj situaciji u cijelom društvu i problemima u djelatnosti sve je ipak imalo za produkt nakon pregovora i sklapanje novoga kolektivnog ugovora za Vodoprivredu Nova Gradiška.

IMG 0943
U ovome kolektivnom ugovoru su povećane plaće kao i ugovoreni mnogi dodaci na plaću koji se kumuliraju po svim utvrđenim stavkama, regulirana su i ostala materijalna prava u neoporezivim iznosima kao i regres za godišnji odmor, ali i posebna zaštita starijih radnika iznad 60 godina u zadržavanju plaća.

IMG 0946
Kolektivni ugovor je potpisan na određeno vrijeme od četiri godine, a samo povećanje plaća je u obračunu već za mjesec svibanj 2019.

IMG 0947

Prijava ili Registracija

Prijava