Sindikat PPDIV

A+ A A-

Uprava Mirne podnijela žalbu zbog obustave predstečajne nagodbe

mirna1 ROVINJ - Sukladno zakonskom roku, Uprava Mirne danas je podnijela žalbu protiv rješenja o obustavi postupka predstečajne nagodbe, a s ciljem poništenja zadnjeg ročišta i zakazivanja novog, na kojem bi se ponovno razmotrile sve činjenice i argumenti te spasila 252 radna mjesta i očuvala proizvodnju odnosno osigurala budućnost 1000 obitelji vezanih uz Mirnu, navodi se u priopćenju danas upućenom medijima.

valentina Podršku žalbi Uprave Mirne iskazali su i radnici i sindikalna podružnica Mirne, koji su na jučerašnjem zboru radnika donijeli odluku o punoj potpori Upravi Mirne na podnošenje žalbe na rješenje o obustavi postupka predstečajne nagodbe i operativnom restrukturiranju Mirne Rovinj od 25. veljače 2014. godine, a koju su putem dopisa poslali jučer poslali i Ministarstvu financija odnosno ministru Slavku Liniću.

Podršku Upravi koja je tijekom proteke dvije godine uspostavila izvrsnu suradnju s ribarima te platila sve zaostale obveze, dok se tekuće podmiruju u rokovima, iskazali su i ribari pismom podrške te svojim potpisima, u vjeri da će svojim glasom i podrškom pomoći u borbi protiv stečaja Mirne, očuvanju proizvodnje i radnih mjesta zaposlenih i ribara, očuvanju jedne od najstarijih tvornica ove vrste u Europi, stoji u priopćenju uz pisma podrške ribara te sindikalne podružnice PPDIV.

Izvor/Autor: http://www.ipress.hr/

Prijava ili Registracija

Prijava