Search
Close this search box.

Unatoč snježnim neprilikama Zbor III. regije prošao u pozitivnom ozračju

regija 3 6. slika

regija 3 6. slikaU četvrtak 14. ožujka , na snijegom zametenom obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Novak u Cepidlaku na samom razmeđu Koprivničko-križevačke i Bjelovarske županije održan je  Sindikalni zbor III. regije sa ciljem informiranja sindikalnih povjerenika i razmjene mišljenja o poduzetima aktivnostima u Sindikatu od Kongresa prošle godine do danas, kao i radi upoznavanja sa narednim aktivnostima.

Kako je već i uobičajeno, sastanak Zbora regije moderirao je regionalni povjerenik Slavko Katarajn koji je uz to podnio i izvješće o stanju sindikalnih podružnica na III. regiji, a zatim su se okupljenim zastupnicima Zbora  redom obratili predsjednik Sindikata Šimo Orešković i  njegovi suradnici Marina Gruban, Marinko Vrsaljko i Darko Čavrak.

Rasprava o podnijetim izvještajima i prezentiranim temama bila je vrlo korisna, bogata i poučna, a moglo bi se sažeti da je prije svega bila usmjerena ka težnji za postizanje sindikalnog zajedništva i snaženju naše organizacije u svim segmentima, kako bi zajedno i odlučno uspjeli odgovoriti na teškoće sa kojima se  u mnogim poduzećima susrećemo, kao i na izazove koje neminovno donosi globalizacija.

Zbor regije  je u nastavku bio podijeljenog mišljenja oko prijedloga predsjednika Oreškovića za regionalnog povjerenika, o čijem imenovanju i zapošljavanju odluku donosi Glavni odbor Sindikata, a prisutni povjerenici jučerašnje šestosatno druženje iskoristili su i za svojevrsni oproštaj i zahvalu na višegodišnjoj suradnji dosadašnjem regionalnom povjereniku Slavku Katarajnu koji sa posljednjim danom mjeseca ožujka, nakon 44 godine radnog staža odlazi u zasluženu mirovinu.

 

{vsig}vijesti/regija3/zbor_III._regije_14.03.2013{/vsig}

REGIONALNI URED
KOPRIVNICA - REGIJA III.

Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske

(Koprivničko-križevačka županija, Bjelovarsko-bilogorska županija, Međimurska županija, Varaždinska županija)

DAVOR VRBEK
regionalni povjerenik

Trg kralja
Tomislava 13
48000 Koprivnica
tel. 048/647-040
fax. 048/221-304
mob. 099/271-8035
davor.vrbek@ppdiv.hr

VIJESTI IZ REGIJA