Search
Close this search box.

U Zagrebu održana 4. sjednica Predsjedništva Sindikata PPDIV

Predsjedništvo 4. sjednica1

Predsjedništvo 4. sjednica1U srijedu 20. ožujka u središnjem uredu Sindikata PPDIV u Zagrebu održana je 4. sjednica Predsjedništva. Predsjednik Orešković informirao je članove Predsjedništva o nedavno održanim Zborovima regija, o tijeku pregovora sa predstavnicima SSSH o uvjetima pridruživanja Sindikata PPDIV ovoj sindikalnoj središnjici, te o posljednjim pripremama za održavanje seminara početkom travnja u Trogiru, za sindikalne povjerenike i članove radničkih vijeća.

Vezano uz seminar koji je u pripremi, Predsjedništvo je na jučerašnjoj sjednici donijelo odluku o tome da svim podružnicama koje broje do 75 članova trošak seminara za sindikalnog povjerenika snosi središnji ured Sindikata PPDIV.

Predsjedništvo 4. sjednica 2U nastavku sjednice članovi Predsjedništva dogovorili su tijek međunarodne suradnje u narednom razdoblju, pa će tako predstavnici Sindikata PPDIV sudjelovati na Konferenciji sindikata poljoprivrede u Skopju od 3.-5. travnja, te na Europskoj konferenciji o poljoprivrednoj politici u Lisabonu 25. i 26. travnja ove godine. Nakon toga, Sindikat PPDIV 16. i 17. svibnja biti će domaćin predstavnicima Sindikata KŽI iz Slovenije.

Sa jučerašnje sjednice Predsjedništva prema Glavnom odboru upućeno je niz prijedloga odluka na donošenje, te je odlučeno da će se sjednica Glavnog odbora održati idući tjedan 28. ožujka u Ekoparku Kraš u Bratini.