Search
Close this search box.

Tematska konferencija Sindikata PPDIV o zaštiti na radu u petak u Koprivnici

zastita na radu

zastita na raduU petak 26. travnja, povodom Svjetskog dana zaštite na radu (28. 04.), Sindikat PPDIV obilježit će Dan zaštite na radu u Republici Hrvatskoj tematskom konferencijom pod nazivom „Trajanje radnog vremena radnika i dnevnog odmora – štetni učinak na zdravlje i sigurnost radnika”.

Konferencija će se održati u koprivničkoj Podravki, a očekuje se da će se sudionicima riječima dobrodošlice obratiti i predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić.

Uvodni govor na Konferenciji održat će predsjednik Sindikata PPDIV Šimo Orešković, a tematska predavanja imati će Zlatko Šarić iz Hrvatskog zavoda za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu, dr. sc. Damir Lučanin prof. psih. iz Zdravstvenog veleučilišta i Denis Paradiš, koordinator Povjerenstva za zaštitu na radu Sindikata PPDIV. Sudionicima Konferencije trebao bi se obratiti i Krišto Rudo, Podravkin stručnjak zaštite na radu.

U povodu Nacionalnog dana zaštite na radu, neposredno pred sami početak Konferencije, Sindikat PPDIV će u Podravki održati i konferenciju za novinare, na kojoj će uvodno govoriti predsjednik Šimo Orešković, dopredsjednica Ksenija Horvat i koordinator zaštite na radu Denis Paradiš.