Search
Close this search box.

Potpisan protokol o pregovorima za kolektivni ugovor u Tvornici kruha Zadar

tvorncia kruha zadar 12

tvorncia kruha zadar 12Uvažavajući volju i spremnost članova sindikata za dugoročno sporazumno uređivanje radnih odnosa u poduzećima, te vodeći računa o promicanju socijalne i ekonomske sigurnosti radnika s jedne strane i stabilnih uvjeta poslovanja poslodavaca s druge strane, kao i očuvanja socijalnog mira u društvima, Sindikat PPDIV još se sredinom devedesetih godina opredijelio za sklapanje Kolektivnih ugovora kao najprihvatljivijeg instrumenta za reguliranje odnosa na tržištu rada.

Upravo radi svih ovih spoznaja, te u ozračju međusobnog uvažavanja i tolerancije, u petak 3. Svibnja je u Tvornici kruha Zadar potpisan Protokol o kolektivnim pregovorima.

Protokol je u ime poslodavca potpisala Anđela Bajlo, prokuristica Tvornice kruha Zadar, a u ime Sindikata PPDIV Nikola Perović, glavni povjerenik sindikalne podružnice u ovom poduzeću, a njime bi pregovori o kolektivnom ugovoru trebali započeti odmah i trebali bi biti završeni do 30. lipnja ove godine.

REGIONALNI URED
SPLIT - REGIJA IV.

Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske

(Primorsko-goranska, Istarska, Ličko-senjska, Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija).

karta-regija4-ppdiv

IVICA BLAŽEVIĆ
dopredsjednik –
regionalni povjerenik

Marmontova 1/2
21000 Split
tel. 021/345-295
fax. 021/314-125
mob. 099/271-8041
ivica.blazevic@ppdiv.hr

VIJESTI IZ REGIJA