Search
Close this search box.

osvit124U ponedjeljak 27. svibanja iz tiska je izašao novi broj Osvita, glasila Sindikata PPDIV-a, koji između ostalog donosi veliku reportažu sa prvosvibanjskog sindikalnog prosvjeda koji je održan pod nazivom „Mijenjajte smjer”, te dojmove članova sindikata koji su bili u prosvjednoj povorci.

Osim toga, u ovom broju možete pročitati osvrt sa PPDIV-ovog sindikalnog seminara iz Trogira, konferencije o Zaštiti na radu i razgovor s prof. dr. sc. Ljubom Jurčićem o trenutnoj gospodarskoj situaciji u Hrvatskoj, te mogućnostima i njenom potencijalu za izlazak iz gospodarske krize.

Novi, 124. broj Osvita donosi i pregled događanja i sindikalnih aktivnosti po regijama iz cijele Hrvatske, izvještaj sa sastanka predstavnika svih sindikata koji djeluju unutar koncerna Agrokor sa predsjednikom Uprave Ivicom Todorićem, te izvještaj sa sastanka PPDIV-ovaca sa predsjednikom Uprave Podravke Zvonimirom Mršićem.

Uz sve navedeno na stranicama najnovijeg Osvita donosimo vam i pregled međunarodne suradnje u proteklom razdoblju, a Marina Gruban, pravnica u Sindikatu PPDIV i ovaj put odgovora na vaša postavljena pitanja i to na ona koja su bila vezana uz pravo radnika na isplatu otpremnine.

Najnoviji broj Osvita (124.) možete pročitati i on line na webu http://ppdiv.hr/vijesti/osvit