Search
Close this search box.

Sportska delegacija Sindikata PPDIV danas putuje u Poljsku na Spartakijadu

olsztyn

olsztynSindikat PPDIV i ove će godine imati svoje predstavnike na sportskim susretima prijateljskog sindikata Solidarnost iz Poljske koje se ovaj put održavaju u živopisnom gradu Olsztynu.

Sportska PPDIV-ova delegacija na put kreće danas u srijedu 29. lipnja u popodnevnim satima. Predvodi je regionalni povjerenik II. regije Ante Krajina, a čini ju sedmero članova iz podružnice PIK Vinkovci i njih 20 iz sindikalne podružnice Belje.

Tradicionalni sportski susreti pod nazivom Spartakijada obiluju takmičarskim disciplinama, tako da će i naši predstavnici imati prilike odmjeriti svoje vještine u nogometu, odbojci, kuglanju, pikadu, potezanju užeta, košarci, stolnom tenisu, dizanju utega, trčanju na 100, 200, 400 i 800 metara, a ukoliko im još preostane imalo snage i disco plesu u večernjim satima.

Spartakijada završava u subotu 1. lipnja proglašenjem pobjednika u pojedinim sportskim disciplinama, a već idući vikend poljski prijatelji iz sindikata Solidarnost bit će PPDIV-ovi gosti u Zatonu kod Zadra.