Search
Close this search box.

Danas počinju 14. sportski susreti Sindikata PPDIV u Zatonu kod Zadra

Zaton novo

Zaton novoOd ranog jutra, iz svih krajeva Hrvatske na put kreće ili je već krenulo, više od 900 sportaša i navijača prema apartmanskom naselju Zaton kod Zadra gdje danas započinju 14. po redu Sportske igre Sindikata PPDIV-a.

Nakon što danas svi sudionici stignu, smjeste se i prijave svoje ekipe, u jutarnjim satima u petak 7. lipnja predsjednik Sindikata PPDIV Šimo Orešković će na svečanom otvaranju igre proglasiti otvorenim, te će na sportskim terenima započeti natjecanja.

Prema zadnjim podacima 960 PPDIV-ovca moći će svoja sportska znanja i vještine odmjeriti u malom nogometu, kuglanju, pikadu, odbojci na pijesku, stolnom tenisu, belotu i briškuli, te revijalno u tenisu i streličarstvu.

Članovima Sindikata PPDIV u Zatonu, tradicionalno će se pridružiti i sportske delegacije prijateljskih sindikata iz drugih zemalja, Sindikata Solidarnost iz Poljske, KŽI iz Slovenije i PPDIVUT iz Bosne i Hercegovine.

Svim sudionicima želimo uspješne i fer play utakmice, navijačima glasna navijanja, puno ddruženja u slobodno vrijeme i nova poznastva i prijateljstva, te u nedjelju sretan povratak kući.