Search
Close this search box.

Sindikat PPDIV ovaj tjedan održava regionalne seminare za zaštitu na radu

save work 1

save work  1Ovaj tjedan Sindikat PPDIV održat će pet regionalnih seminara na temu Zaštita na radu. Prvi se održava danas u Ekoparku Kraš u Bratini, a u njegovom radu sudjeluju glavni povjerenici sindikalnih podružnica sa I. regije, te povjerenici zaštite na radu – predstavnici radnika iz redova Sindikata PPDIV.

Sutra u utorak 18. lipnja održast će se regionalni seminar sa temom Aktualna pitanja iz zaštite na radu u Trogiru za dalmatinski dio 4. regije, a u srijedu 19. lipnja u Pazinu za njen primorski i istarski dio.

20. lipnja u četvrtak predviđen je isti regionalni seminar za III. regiju  u motelu Golf u Malom Bukovcu i naposljetku za II. sindikalnu regiju u petak 21. lipnja u Osijeku.

Na seminarima će  Boris Jureša pod temom „Zaštita na radu u Europskoj uniji” obraditi i ukratko sudionicima prezentirati zakonsku legislativu koja je važeća i koju provode u zemljama Europske unije, nakon njega predavanje o  Pravilniku o zaštiti na radu za radna mjesta koji je donesen u ožujku ove godine održat će Darko čavrak i na kraju, svim sudionicima seminara obratit će se  predsjednik Sindikata PPDIV Šimo Orešković koji će govoriti o aktivnostima u Sindikatu i odgovarati na pitanja povjerenika.

{vsig}vijesti/sredisnji-ured/2013/znrseminar{/vsig}