Search
Close this search box.

U Zagrebu održana sedma sjednica Predsjedništva Sindikata PPDIV

predsj1572013

predsj1572013U četvrtak 5. srpnja, pod predsjedanjem predsjednika Šime Oreškovića, u središnjem uredu u Zagrebu održana je sedma sjednica Predsjedništva Sindikata PPDIV.

Članovi Predsjedništva upoznati su sa financijskim poslovanjem Sindikata za prvo polugodište ove godine, podnesena su im izvješća sa seminara o zaštiti na radu, sa nedavno održanih sportskih susreta u Zadru, te međunarodne suradnje.

Predsjednik Orešković informirao je prisutne o ponovnom aktualiziranju podjele „sindikalne” imovine, te najavio sudjelovanje predstavnika Sindikata PPDIV na Savjetovanju o Zakonu o izmjenama i dopunama ZOR-a koji se u organizaciji Ministarstva rada i mirovinskog sustava održava danas u Zagrebu, a namijenjeno je svim zainteresiranim stranama koje će ga primjenjivati u praksi, od HUP-a, Hrvatske gospodarske, obrtničke i odvjetničke komore, pa do sindikalnih središnjica i u njih udruženih sindikata.

Predsjedništvu je najavljeno i održavanje sjednice Glavnog odbora Sindikata koja će se održati u četvrtak 11. srpnja u Mariji Bistrici.