Search
Close this search box.

Ni tijekom ljeta sindikalne aktivnosti ne prestaju

Tribunj

TribunjU utorak 13. kolovoza održan je Sindikalni skup u podružnici poduzeća Sunčani Tribunj. Tema sastanka je bilo preuzimanje obveza do sad neisplaćenih plaća radnicima od strane novog vlasnika Darka Stipanovića.

Nakon održanog sastanka sa članovima Sindikata PPDIV, održan je i uži sastanak vlasnika Stipanovića sa regionalnim povjerenikom Sindikata Ivicom Blaževićem na kojem su dogovoreni svi detalji oko isplate radničkih potraživanja.

Nova Zora

Isti dan, povjerenik IV. regije Sindikata PPDIV Ivica Blažević prisustvovao je i radnom sastanku sa sindikalnim povjerenikom i upraviteljem u PZ Nova Zora iz Svetog Filipa i Jakova.

Tema ovog sastanka bila je zakonska primjena sve prisutnijih ugovora na određeno vrijeme, te je postignut dogovor sa upraviteljem Poljoprivredne zadruge da se zaustavi započeta procedura izmjene ugovora sa neodređenog na određeno vrijeme za nekolicinu stalno zaposlenih radnika.

REGIONALNI URED
SPLIT - REGIJA IV.

Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske

(Primorsko-goranska, Istarska, Ličko-senjska, Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija).

karta-regija4-ppdiv

IVICA BLAŽEVIĆ
dopredsjednik –
regionalni povjerenik

Marmontova 1/2
21000 Split
tel. 021/345-295
fax. 021/314-125
mob. 099/271-8041
ivica.blazevic@ppdiv.hr

VIJESTI IZ REGIJA