Search
Close this search box.

Iz tiska izašao 126. broj Osvita, glasila Sindikata PPDIV

Osvit 126-web Page 01Ovih je dana iz tiska izašao novi, 126. broj Osvita, besplatnog glasila Sindikata PPDIV koji ima za cilj informiranje članova sindikata i javnosti o aktivnostima koje Sindikat provodi, a koji od danas možete pročitati i u on line izdanju na http://ppdiv.hr/vijesti/osvit.

U najnovijem broju, uz uvodne riječi i osvrt predsjednika Sindikata Šime Oreškovića na najnovije pokušaje aktualne vlasti za derogiranje prava radnika, glasilo PPDIV-a obiluje člancima o poduzetim aktivnostima u podružnicama diljem naših sindikalnih regija,  odgovore pravnika na aktualna pitanja iz radnog odnosa, kao i prijedloge izmjena radno socijalnih zakona o kojima se trenutno vodi rasprava prije definiranja konačnih verzija koje će Vlada RH uputiti u saborsku proceduru donošenja.

Uz ove teme, 126.broj Osvita izvještava i o održanim sjednicama tiijela Sindikata, međunarodnim konfrencijama na kojima su sudjelovali predstavnici PPDIV-a, a najavljuje i novi seminar za sindikalne povjerenike i članove radničkih vijeća koji će se održati već idući tjedan u Trogiru.