Search
Close this search box.

Iz tiska izašao najnoviji, novogodišnji broj Osvita koji odgovara na pitanje “Zašto je važno postati članom sindikata?”

Osvit najnoviji

Osvit najnovijiOvih dana je iz tiska izašao najnoviji broj Osvita koji između ostalog na naslovnici donosi osvrt na nedavni prosvjed svih sindikalnih središnjica koji je održan pod geslom “STOP nasilju nad radnim zakonodavstvom!”.

Ovaj, 127. po redu broj glasila Sindikata PPDIV-a osim toga donosi pregled glavnine sindikalnih aktivnosti po regijama, stavove sindika o planiranim izmjenama radno socijalnih zakona u režiji Vlade RH, novi nastavak rubrike “Naučite svoja prava” u kojem nas naša pravnica Marina upozorava na radnička prava i kako ih možemo ostvariti, zatim donosi aktivnosti iz međunarodne suradnje i još mnogo zanimljivih tema.

U ovom broju čitateljima Osvita Sindikat PPDIV poklanja katolički kalendar za 2014. godinu, a u središnjem dijelu novina na slikovit, vedar i vrlo poučan način  odgovara na pitanje “Zašto je važno biti članom sinidkata?”

Već od danas svoj primjerak Osvita možete prolistati i u elektronskom obliku, u biblioteci naše web stranice koja je smještena na naslovnici s lijeve strane u rubrici nazvanoj Osvit.