Search
Close this search box.

U Kanfanaru kraj Rovinja potpisan Aneks kolektivnog ugovora TDR-a

tdr1

tdr1U ponedjeljak trinaestog siječnja, u prostorijama Tvornice duhana Rovinj u Kanfanaru potpisan je Aneks kolektivnog ugovora. U ime TDR-a potpisao ga je član Uprave zadužen za operacije Ivan Leko, dok ga je u ime Sindikata PPDIV potpisao glavni sindikalni povjerenik podružnice TDR-a Dorijano Mišeta.

Aneksom je utvrđena nova sistematizaciju radnih mjesta kojom je povećana bruto masa sredstava za isplatu plaća na godišnjoj razini za 2 milijuna kuna za 492 radnika. Bruto osnovica za koeficijent 1,00 ostala je ista u iznosu od 5.100,00 kuna.

Osim toga, Aneksom je primjena kolektivnog ugovora produžena za dvije godine odnosno do 31.12.2015.god.

Potpisnici su izrazili zadovoljstvo postignutim dogovorom i izrazili nadu još boljeg poslovanja društva koje bi u budućnosti omogućilo daljnja unapređenja socijalnog položaja radnika.

Potpisivanju Aneksa prošli tjedan u TDR-u nazočili su i Vera Čubranić direktorica Ljudskih potencijala duhanske divizije Adris grupe i Elvis Damjanić predsjednik Radničkog TDR-a, te predstavnici Sindikata Maurizio Benussi – član sindikalnog povjereništva, Ivica Blažević regionalni povjerenik za IV. Regiju i Darko Čavrak voditelj pravnih poslova.

REGIONALNI URED
SPLIT - REGIJA IV.

Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske

(Primorsko-goranska, Istarska, Ličko-senjska, Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija).

karta-regija4-ppdiv

IVICA BLAŽEVIĆ
dopredsjednik –
regionalni povjerenik

Marmontova 1/2
21000 Split
tel. 021/345-295
fax. 021/314-125
mob. 099/271-8041
ivica.blazevic@ppdiv.hr

VIJESTI IZ REGIJA