Search
Close this search box.

Radnicima Kaštelanskih staklenika danas isplaćene obećane plaće!

Picture 054

Picture 054Sukladno dogovorima koje je Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske (PPDIV) vodio 17. siječnja 2014. godine, i obećanjima ministra Mrsića i ministra Jakovine da će radnicima KAŠTELANSKIH STAKLENIKA d.d. biti isplaćene njihove zarađene plaće, to se danas i dogodilo. Radnicima su danas isplaćene četiri plaće, a preostale četiri nastavno će biti isplaćene u ponedjeljak.

Sindikat PPDIV ovime izražava svoje zadovoljstvo jer je time ispoštivan dogovor koji je postignut u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava.

Pored toga, u ponedjeljak slijedi direktna kontrola poslovanja i rada KAŠTELANSKIH STAKLENIKA d.d. od strane Ministarstva poljoprivrede, na čemu će biti zadužena jedna osoba od strane ministra, a nastavno slijedi proces predstečajne nagodbe kojom bi se trebalo doći do strateškog partnera koji bi dalje preuzeo brigu o KAŠTELANSKIM STAKLENICIMA.

Ovime radnici KAŠTELANSKIH STAKLENIKA mogu mirno nastaviti obavljati svoje poslove, a Sindikat PPDIV će dalje pratiti sve procese koji slijede i o istima dalje informirati radnike.

REGIONALNI URED
SPLIT - REGIJA IV.

Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske

(Primorsko-goranska, Istarska, Ličko-senjska, Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija).

karta-regija4-ppdiv

IVICA BLAŽEVIĆ
dopredsjednik –
regionalni povjerenik

Marmontova 1/2
21000 Split
tel. 021/345-295
fax. 021/314-125
mob. 099/271-8041
ivica.blazevic@ppdiv.hr

VIJESTI IZ REGIJA