Search
Close this search box.

Vedrana Kovačić proglašena NajTajnicom za 2013. godinu u kategoriji “javne institucije”

najtajnica29 dap 210214

najtajnica29 dap 210214Časopis Poslovni savjetnik u suradnji s tvrtkom Heraklea šestu godinu za redom organizirao je tradicionalnu nacionalnu konferenciju poslovnih tajnika/ica, voditelja/ica ureda i administrativnih djelatnika koja se ove godine održala u zagrebačkom kongresnom centru Antunović.

Ovim projektom, Poslovni savjetnik i dalje je uspješno nastavio usmjeravati pozornost javnosti na važnost i složenost tajničkog posla. Kako sve na svijetu ima neki oblik vlastite srži, tako i svaka tvrtka ima svoju tajnicu kao okosnicu rada i stabilnosti, stoga je važno raditi na njihovoj edukaciji i naravno afirmaciji.

Željka Bakmaz iz tvrtke za mystery shopping Heraklea d.o.o. predstavila je metodu kojom su se i ove godine izabrale najbolje hrvatske tajnice. Tokom siječnja proveden je mystery caling – tajni kupci su zvali tvrtke, slali elektronske poruke tajnicama te im postavljali razna pitanja tražeći informacije vezane uz njihovu tvrtku i poslovanje, a sve u svrhu pronalaska najbolje. Cilj svega bio je utvrditi koliko su tajnice ljubazne i snalažljive te imaju li potencijala za unapređenje svojih sposobnosti I na kojim područjima.

Telefonskim putem mjerila se brzina javljanja na telefon, pozdrav, razgovjetnost pričanja te završetak razgovora, dok su e-mailom pokušali provjeriti koliko su tajnice brze prilikom odgovora te gramatički i pravopisno pismene. Zanimljivo je da više od 50% tajnih kupaca, primjerice, nije uopće dobilo odgovor na svoj upit, no bilo je i izuzetno pozitivnih komentara, a to su dodatno potvrdile i ovogodišnje laureatkinje.

U sklopu ove edukativne konferencije dodijeljene su i godišnje nagrade „NajTajnica.hr” za 2013. godinu.

Nagrada se dodijeljivala u tri jednako vrijedne kategorije: za male i srednje tvrtke, velike tvrtke, te za javne institucije.
Proglašeni laureati izbora „NajTajnica.hr” 2013. godine su u kategoriji malih i srednjih tvrtki Mihaela Miljković iz tvrtke Millenium promocija d.o.o., u kategoriji velikih tvrtki Tatjana Neimarević iz tvrtke Podravka d.d., te u kategoriji javnih institucija Vedrana Kovačić iz Sindikata PPDIV.

Po završetku konferencije, pobjednica u kategoriji javnih institucija, tajnica u uredu predsjednika Sindikata PPDIV Vedrana Kovačić nam je izjavila:
“Velika je čast primiti priznanje za svoj rad! Svakako da se rad tajnice bitno razlikuje od tvrtke do tvrtke, odnosno u ovim kategorijama, i stoga se osjećam ponosno što sam izabrana za NajTajnicu Hrvatske u 2013. godini u kategoriji javnih institucija. Ova će mi nagrada dalje biti samo još jedan motivacijski faktor u uspješnom obavljanju svakodnevnih zadataka.”!

Čestitamo!

Izvor: http://www.poslovni-savjetnik.com/

{vsig}vijesti/sredisnji-ured/2013/tajnica{/vsig}