Search
Close this search box.

Uprava Mirne podnijela žalbu zbog obustave predstečajne nagodbe

mirna1

mirna1ROVINJ – Sukladno zakonskom roku, Uprava Mirne danas je podnijela žalbu protiv rješenja o obustavi postupka predstečajne nagodbe, a s ciljem poništenja zadnjeg ročišta i zakazivanja novog, na kojem bi se ponovno razmotrile sve činjenice i argumenti te spasila 252 radna mjesta i očuvala proizvodnju odnosno osigurala budućnost 1000 obitelji vezanih uz Mirnu, navodi se u priopćenju danas upućenom medijima.

valentinaPodršku žalbi Uprave Mirne iskazali su i radnici i sindikalna podružnica Mirne, koji su na jučerašnjem zboru radnika donijeli odluku o punoj potpori Upravi Mirne na podnošenje žalbe na rješenje o obustavi postupka predstečajne nagodbe i operativnom restrukturiranju Mirne Rovinj od 25. veljače 2014. godine, a koju su putem dopisa poslali jučer poslali i Ministarstvu financija odnosno ministru Slavku Liniću.

Podršku Upravi koja je tijekom proteke dvije godine uspostavila izvrsnu suradnju s ribarima te platila sve zaostale obveze, dok se tekuće podmiruju u rokovima, iskazali su i ribari pismom podrške te svojim potpisima, u vjeri da će svojim glasom i podrškom pomoći u borbi protiv stečaja Mirne, očuvanju proizvodnje i radnih mjesta zaposlenih i ribara, očuvanju jedne od najstarijih tvornica ove vrste u Europi, stoji u priopćenju uz pisma podrške ribara te sindikalne podružnice PPDIV.

Izvor/Autor: http://www.ipress.hr/

REGIONALNI URED
SPLIT - REGIJA IV.

Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske

(Primorsko-goranska, Istarska, Ličko-senjska, Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija).

karta-regija4-ppdiv

IVICA BLAŽEVIĆ
dopredsjednik –
regionalni povjerenik

Marmontova 1/2
21000 Split
tel. 021/345-295
fax. 021/314-125
mob. 099/271-8041
ivica.blazevic@ppdiv.hr

VIJESTI IZ REGIJA