Search
Close this search box.

Izašao novi broj Osvita, potraži ga u on line biblioteci na našoj web naslovnici!

140312-osvit-velika

140312-osvit-velikaIz tiska je izašao 128. broj Osvita, glasila Sindikata PPDIV-a koji je na našem webu dostupan i u on line verziji, na naslovnici s desne strane.

Može se reći da je najnoviji broj Osvita posvećen  izborima za radnička vijeća koja se redovito svake treće godine održavaju u ožujku, međutim top tema  ipak su nedavno održani sindikalni ŠTRAJK SOLIDARNOSTI i prosvjed na Markovom trgu u vrijeme 1. čitanja prijedloga novog ZOR-a, o čemu vam najnoviji broj donosi osvrte Marinka Vrsaljka i fotografije iz cijele Hrvatske.

Osim ovih tema, 128. broj Osvita donosi vam izvješća sa sjednica sindikalnih tjela,, sa održanog seminara u Vrbovcu, razgovore sa predsjednicima radničkih vijeća ekih poduzeća u susret novim izborima u ožujku i o raznim drugim aktivnostima Sindikata u proteklom razdoblju.

Osvit donosi i priču o Mirni iz Rovinja i njenim radnicima nakon što je odbijena predstečajna nagodba, prati potpisivanja kolektivnih ugovora i druge aktivnosti u PPDIV-ovim podružnicama, a donosi i nove pravne savjete i odgovore na često postavljana pitanja, izvještaje sa međunarodnih skupova i još niz korisnih informacija.