Search
Close this search box.

U Tučepima održani Sportski susreti radnika Vodoprivrede, 41. po redu!

Vodoprivreda umanjeno

Vodoprivreda umanjenoKrajem prošlog tjedna u Tučepima su održani 41. po redu sportski susreti radnika zaposlenih u vodnom gospodarstvu Hrvatske. Obzirom na prirodu posla i rasprostranjenost diljem cijele zemlje, tradicija okupljanja radnika hrvatske Vodoprivrede jednom godišnje i druženje kolega kroz sport i zabavu od velike je vrijednosti. 

Prepoznali su to i predstavnici poslodavaca, pa sindikalna inicijativa za okupljenjem i druženjem radnika svake godine dobija i njihovu potporu, baš kao i od središnjice Sindikata PPDIV koji je ove godine bio brončani pokrovitelj.

Uz mali dvodnevni predah u Tučepima, reći će redom svi od nekoliko stotina sudionika ovih susreta, povratak na svakodevne radne zadatke mnogo je lakši, a uz priče i prisjećanja na sportske okršaje, osvojene nagrade, te zgode iz opuštenije atmosfere lakše se iščekuju naradni 42. sportski susreti.

U ime Sindikata PPDIV sudionike susreta Vodoprivrede pozdravili su Ivica Blažević dopredsjednik Sindikata, Marinko Vrasljko voditelj tržišta rada i Denis Paradiš regionalni povjerenik 1. regije.