Search
Close this search box.

Josipović obišao novu proizvodnu liniju: Kraš dobrim primjerom pokazuje da je uspjeh moguć

kras2

kras2Predsjednik Ivo Josipović posjetio je jučer Kraš d.d., priopćili su iz te tvrtke. “Ono sto mi je bilo najljepše vidjeti su nasmijana i zadovoljna lica djelatnica i djelatnika Kraša. Drago mi je čuti da je Kraš u 103 godine poslovanja svake godine poslovao s dobiti. Plaće u Krašu nadilaze hrvatski prosjek.” – izjavio je predsjednik Josipović

Prilikom posjeta Josipovića su upoznali s razvojnim planovima kompanije te su mu predstavljene nove, visokoautomatizirane linije za proizvodnju čokolada Dorina u koje je uloženo više od 20 milijuna kuna.

– Ono sto mi je bilo najljepše vidjeti su nasmijana i zadovoljna lica djelatnica i djelatnika Kraša. Drago mi je čuti da je Kraš u 103 godine poslovanja svake godine poslovao s dobiti. Plaće u Krašu nadilaze hrvatski prosjek. Radi se o domaćoj proizvodnji, najvažniji kooperanti su domaći kooperanti što pokazuje kakav je potencijal naše prehrambene industrije. Prema tome, i u teškim vremenima može se uspješno poslovati, i drago mi je da je Kraš taj koji dobrim primjerom pokazuje da je uspjeh moguć- izjavio je Josipović.

Izvor/Autor: http://www.vecernji.hr/