Search
Close this search box.

Članovima Sindikata u poplavljenoj Slavoniji uručene donacije Sindikata EKN-a Plive i Saponie, te PPDIV-ove podružnice Valipile

donacija1 copy

donacija1 copyTijekom jučerašnjeg dana, kako je i najavljeno, članovima Sindikata PPDIV i Sindikata metalaca kojima su kuće uništene u katastrofalnim poplavama koje su zadesile Slavoniju prije nekoliko mjeseci, uručena je donacija Sindikata EKN-a podružnica Plive i Saponie, te PPDIV-ove podružnice Valipile.

EKN-ove podružnice tako su predstavnicima svake od 25 stradalih obitelji uručile perilicu rublja i maxi pakiranje deterdženta Faks helizim za pranje rublja, dok su im u ime Sindikata PPDIV-a bili uručeni paketi svježe piletine kao dar poduzeća Valipile.

Donaciju je ugroženim radnicima – članovima sindikata u ime Sindikata PPDIV-a uručio Ante Krajina regionalni povjerenik za II. regiju, Aleksandra Dučkić predstavnica Sindiakta EKN, te predstavnici  EKN-ove podružnice Saponia Krešimir Dorić i teritorijalni povjerenik SSSH Frano Kopić. Prisutni su bili i povjerenici iz sindikalnih podružnica ugroženih.

Podjela navedene pomoći bila je upriličena  u prostorijama PZ Napredak u Drenovcima, nakon čega  su predstavnici darivanih obitelji spremno i napokon nasmješenih lica pozirali za fotografiranje sa primljenim darovima.

{vsig}vijesti/sredisnji-ured/2013/ekn{/vsig}