Search
Close this search box.

U petak 26. rujna održan i Zbor II. regije Sindikata PPDIV u Osijeku

IMG 0284

IMG 0284Tjedan u kojem je predsjednik Sindikata PPDIV Šimo Orešković sa suradnicima obišao sindikalne aktiviste u svim regijama, završio je u petak Zborom II. regije koji se održao u Osijeku.

Iščekujući informacije o promjenama Zakona o radu, Zakona o zaštiti na radu i drugih radnih zakona koji propisuju suživot radnika i poslovodstava u hrvaskim poduzećima, u hotelu Osijek u petak 26. rujna okupilo se više od 60 sindikalnih povjerenika i predsjednika, kao i članova radničkih vijeća iz podružnica Sindikata PPDIV iz II. regije.

U samom početku Zbora regije, kroz aktualni sat o stanju i aktivnostima u Sindikatu, kako na razini države, tako i u samoj II. regiji prisutnima su se svojim izlaganjima obratili predsjednik Sindikata Šimo Orešković, regionalni povjerenik Ante Krajina i stručni suradnik za ekonomske poslove Jasmin Kunjko, nakon čega je voditeljica pravnih poslova Marina Gruban, jednako kao i na svim dosadašnjim sastancima po regijama, pobrojila i obrazložila sve promjene u novom Zakonu o radu u odnosu na dosadašnji, nedavno izmijenjeni Zakon.

Na kraju Zbora regije u Osijeku, predsjednik Orešković najavio je i skorašnji novi susret svih sindikalnih povjerenika i članova radničkih vijeća iz redova PPDIV-a i to na seminaru u Trogiru koji će se održati od 6.-8.11.2014. godine.

{vsig}vijesti/regija2/2013/osijek{/vsig} 

 

REGIONALNI URED
OSIJEK - REGIJA II.

Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske

(Virovitičko-podravska, Požeško-slavonska, Brodsko-posavska, Osječko-baranjska i Vukovarsko-srijemska županija)

karta-regija2-ppdiv
Kristijan Mak

KRISTIJAN MAK
područni povjerenik

Trg Ante Starčevića 10/2
31000 Osijek
tel. 031/209-506
fax. 031/209-504
mob. 099/2095-350
kristijan.mak@ppdiv.hr

VIJESTI IZ REGIJA