Search
Close this search box.

Sindikalni treneri za zaštitu na radu u Istarskim toplicama prisustvovali edukacijskoj radionici

istarske

istarskeU organizaciji SSSH-a u Istarskim toplicama je početkom tjedna održana edukacijska radionica na temu „Novi Zakon o zaštiti na radu” namijenjena sindikalnim trenerima za područje zaštite na radu.

Sudionike ove edukacije u ime domaćina -SSSH-a pozdravio je predsjednik Mladen Novosel, a uz njega kao moderator radionice bila je izvršna tajnica SSSH-a Gordana Palajsa , te predavač Fran Marović.

Dvodnevna edukacija u Istarskim toplicama bila je vrlo dobro pripremljena, a sudionici su kroz interaktivni pristup mogli provjeriti svoja dosadašnja znanja i na vrlo pristupačan način usvojiti i nova koja će odmah po povratku u svoje sredine morati znati primijeniti i na terenu.

istarske 1Ovom treningu sindikalnih aktivista s područja zaštite na radu sudjelovali su uz Sindikat PPDIV i Samostalni sindikat energetike, kemije i nemetala (EKN), Samostalni sindikat trgovine Hrvatske (SSTH), Samostalni sindikat metalaca (SSMH), Sindikat novina i Samostalni sindikat komunalnih i srodnih djelatnosti (SSKDH).

Iz Sindikata PPDIV-a aktivni učesnici ove edukacije bili su Denis Paradiš – koordinator Sindikata za ZNR, Jasmin Kunjko – stručni suradnik za ekonomske poslove, Božo Sabolić iz PIK-a Vrbovec, Stjepan Potočki iz porečke Agrolagune , Božo Đuras iz varaždinske Koke i Branko Korošec iz koprivničke Podravke.