Search
Close this search box.

Najnoviji broj Osvita, za mjesec listopad, od sada dostupan i na našoj web stranici!

Osvit 131a

Osvit 131aNa samom izmaku mjeseca listopada svjetlo dana ugledao je  131. po redu broj Osvita, glasila Sindikata PPDIV-a, sa pregledom najvažnijih sindikalnih aktivnosti u proteklom vremenu, pravnim savjetima, kao i najavama budućih događanja.

Najnoviji broj Osvita tako između ostalog donosi potpune izvještaja sa sjednica tijela Sindikata PPDIV, u rujnu održanih Zborova regija, kao i osvrte na mnogobrojne  aktivnosti koje su se provodile u poduzećima u kojima Sindikat PPDIV organizira radništvo.

Od aktivnosti središnjice Sinidkata izdvajamo posjet austrijske sindikalne delgacije Hrvatskoj i Sindikatu PPDIV, te sjednicu Regionalnog vjeća Sindikata poljoprivrede i prehrane jugoistočne Europe čiji je Sindikat PPDIV postao ravnopravni član.

Iz “prve ruke” nadalje možete saznati u kojim su sve hrvatskim prehrambenim i poljoprivrednim poduzećima ovih dana potpisani novi kolektivni ugovori, gdje su i kako se zovu novoizabrani povjerenici u PPDIV-ovim sindikalnim podružnicama, gdje su održani Skupovi radnika, a možete i upoznati Jasmina Kunjka, novog PPDIV-ovog stručnog suradnika za ekonomske poslove.

Kao i u svakom izdanju Osvita i ovaj put vas na njegovim stranicama očekuju novi pravni savjeti, kontakt adrese regionalnih i središnjeg ureda Sindikata i novosti iz Kataloga pogodnosti.

http://ppdiv.hr/vijesti/osvit