Search
Close this search box.

U srijedu u Zagrebu održana sjednica Predsjedništva Sindikata PPDIV

predsjedništvo1

predsjedništvo1U središnjem uredu Sindikata PPDIV u Zagrebu, u srijedu 26. studenog, održana je 16. sjednica Predsjedništva. Sjednicu je sazvao predsjednik Šimo Orešković koji je članove Predsjedništva u uvodnom dijelu informirao o svim provedenim aktivnostima u posljednjih nekoliko mjeseci, te je posebno istaknuo poduzeća i podružnice u kojima već jesu ili bi, obzirom na negativne rezultate u poslovanju poduzeća, mogle nastati  krizne situacije.

U nastavku dnevnog reda, članovi Predsjedništva podržali su izmjene Pravilnika o radu kojima su odredbe Pravilnika usklađene sa novim Zakonom o radu, primili informacije o planu terminskog plana rada za 2015. godinu koji ide na usvajanje Glavnom odboru, a usvojili su i izvješća sa netom održanih seminara i sindikalnih konferencija i kongresa na kojima su sudjelovali predstavnici Sindikata PPDIV.

Osim toga podnesena su izvješća sa regionalnih zborova koji su održani krajem rujna, te je predsjednik Orešković najavio nove regionalne zborove od 5.-10.12.2014. godine.

Nakon Regionalnih zborova, na kojima će povjerenici sindikalnih podružnica sa svojim  vodstvom još jednom analizirati aktivnosti u ovoj godini,  pri samom kraju 2014., točnije 17. i 18. prosinca  održat će se zajednička sjednica Glavnog odbora, Predsjedištva, Statutarne komisije i Financijskog odbora u Tuheljskim toplicama.