Search
Close this search box.

Održana sjednica Predsjedništva i Glavnog odbora Sindikata PPDIV-a kojoj su prisustvovali članovi svih tijela

predsjedništvo tzhelj

predsjedništvo tzheljU četvrtak 18. prosinca u Tuheljskim toplicama održana je prvo sjednica Predsjedništva Sindikata PPDIV na kojoj su učinjene izmjene i dopune Pravila o pružanju besplatne pravne pomoći članovima Sindikata PPDIV-a, a nakon toga je održana sjednica Glavnog odbora kojoj su uz članove Glavnog odbora i Predsjedništva prisustvovali i članovi Financijskog odbora i Statutarne komisije Sindikata.

Držeći uvodnu riječ, predsjednik Šimo Orešković pobrojao je najznačajnije događaje i sindikalne aktivnosti u 2014. godini, a potom predložio plan aktivnosti za narednu 2015. godinu.

Prema usvojenom kalendaru aktivnosti iduća godina trebala bi biti izborna za podružnice (4. kvartal), a uz redovne aktivnosti u 2015. godini posebnim programima Sindikat PPDIV okrenut će se mlađim i sindikalno neopredjeljenim radnicima sa ciljem pomlađivanja Sindikata i širenje ideje solidarnosti među radnicima, kao i snažnijeg nastupa prema poslodavcima.

Usvojen je i financijski plan za iduću godinu sa vidljivo umanjenom troškovnom stranom proračuna, te je odlučeno da će se Sportski susreti Sindikata PPDIV i iduće godine održati u Rovinju, u naselju Villas Rubin od 28.-31.5.2015. godine.

Na kraju treba napomenuti da su dan ranije, također u Tuhelju, održane sjednice i Financijskog odbora i Statutarne komisije.