Search
Close this search box.

Održana 15. sjednica Glavnog odbora Sindikata PPDIV-a

15 sjednica glavnog odbora 26 02 2015

15 sjednica glavnog odbora 26 02 2015U četvrtak 26. veljače u središnjem uredu Sindikata PPDIV u Zagrebu održana je 15. sjednica Glavnog odbora kojom je predsjedao predsjednik Šimo Orešković.

Nakon uvodnog izlaganja predsjednika Oreškovića o aktivnostima sindikata i provedbi odluka u razdoblju između dvije sjednice Glavnog odbora, pristupilo se predviđenom dnevnom redu iz čega izdvajamo samo najvažnije teme;

Članovi Glavnog odbora raspravili su i usvojili Izvješće o financijskom poslovanju sindikata za  2014., te financijski plan za 2015. godinu. Prihvatili su i prijedlog Sporazuma o uređenju odnosa Sindikata PPDIV i SSSH-a, te primili informaciju o sudjelovanju Sindikata PPDIV-a u projektu ostvarivanja bespovratnih sredstava EU “Jačanje socijalnog dijaloga – faza II”, te informaciju o Transatlantskom trgovinskom sporazumu i investicijskom partnerstvu.

Po završetku sjednice Glavnog odbora održana je i prva sjednica Organizacijskog odbora za pripremu Sportskih susreta Sindikata PPDIV-a koje se krajem svibnja održavaju u Rovinju, na kojem su podijeljena zaduženja članova odbora po disciplinama.