Search
Close this search box.

133. broj Osvita, glasila Sindikata PPDIV od danas dostupan i u on line izdanju!

osvit naj

osvit najNajnovije izdanje Osvita, glasila Sindikata PPDIV za ožujak 2015. godine izašao je ovih dana iz tiska, a od sada je dostupan i u on line izdanju na na našoj web stranici na http://ppdiv.hr/vijesti/osvit.

Bez obzira na teške gospodarske uvjete koji vladaju u Hrvatskoj i na sve rigoroznija zakonska rješenja, Sindikat PPDIV uspješno izvršava svoju zadaću zaštite i unaprjeđenja prava radnika, kako kroz svoje podružnice u poduzećima, tako i uključivanjem u aktivnosti na nivou države.

Stoga u najnovijem broju Osvita možete pročitati u kojim su poduzećima PPDIV-ovci potpisali nove kolektivne ugovore, a u kojima su pregovori još u tijeku.

Saznajte koji su sundikalni stavovi o Industrijskoj strategiji RH, te već dugo najavljivanom Transatlntskom sporazumu o slobodnoj trgovini između EU i SAD-a.

133. izdanje Osvita donosi pregled aktivnosti po sindikalnim regijama, odgovore pravnika na vaša pitanja, ponudu iz Kataloga pogodnosti i najavu budućih aktivnosti iz kojih izdvajamo seminar za sindikalne povjerenike, članove RV i povjerenike za zaštitu na radu koji će se održati na kraju travnja u Tuheljskim toplicama.