Search
Close this search box.

Održani 42. sportski susreti radnika hrvatskog vodnog gospodarstva u Umagu

vodo

vodoU Umagu su od 9.4.-12.4.2015.god. održani  tradicionalni 42. sportski susreti radnika hrvatskog vodnog gospodarstva. Unatoč trenutnoj ekonomski nepovoljnom stanju u našem društvu ipak se okupilo se više od 550 učesnika koji su u tih nekoliko dana druženja zaboravili na svakodnevne probleme. U opuštenoj atmosferi, te uz sportska nadmetanja i uz prigodnu zabavu nadamo se da su im ostali u dobrom sjećanju do sljedećih susreta.

Pored sportskih nadmetanja, humanitarnom i zabavnom programu održan je i Okrugli stol sa dvije teme: Prva tema je bila „Uloga licenciranih tvrtki u obrani od poplava”. Prezenter je bio gosp. mr.sc Zoran Đuroković dipl.ing.građ. Druga tema bila je „Rizici pri ugovaranju i završetku poslova”. Prezenter je bio gosp. Stjepan Kamber, mag. ing.aedif.

Okruglom stolu ispred Sindikata PPDIV Hrvatske bili su nazočni Predsjednik Sindikata PPDIV Hrvatske Šimo Orešković i regionalni povjerenik i dopredsjednik Sindikata PPDIV Hrvatske Ivica Blažević.

Kao i svake godine Sindikat PPDIV Hrvatske bio je i ove godine pokrovitelj Sportskih susreta, te srebrni donator. U ime pokrovitelja sudionicima se obratio i otvorio igre Predsjednik Sindikata PPDIV Hrvatske Šimo Orešković. U svom obraćanju obzirom na aktualno stanje u društvu ovakav odaziv sam po sebi pokazuje osjećaj pripadnosti radnika svojim poduzećima i Sindikatu PPDIV Hrvatske. Zaželio je da se i ubuduće očuva tradicija Sportskih susreta i građenje zajedništva. Da bi sve funkcioniralo kako treba sve pohvale organizacijskom odboru na čelu sa kolegom Ivicom Zečevićem.

U delegaciji Sindikata PPDIV Hrvatske 42. sportskim susretima bili su nazočni kolega Šimo Orešković, Ivica Blažević, Denis Paradiš i Jasmin Kunjko.