Search
Close this search box.

Podravkina Nabava osvojila 1. mjesto u stolnom tenisu, a „Kombinacija“ slavila u malom nogometu

IMG 1132

IMG 1132Natjecanja Podravkaša u okviru Sportskih susreta Sindikata PPDIV Podravke nastavljena su prošle subote u disciplina stolni tenis i mali nogomet.

Prije podne je u dvorani STK Podravka (iza Srednje škole) održano natjecanje u stolnom tenisu na koje se odazvalo šest prijavljenih ekipa i to „Neuništivi” iz Korporativne administracije i Logistike, ekipa Održavanja, „Dlakavci” i „ZG JTD”zagrebačkog Tržišta RH i Regionalne logistike, ekipa Nabave i „Ribići” iz Logistike.

Natjecanje nije bilo organizirano po grupama, nego se igralo tako da je svaka ekipa odmjerila svoje stolnotenisko umijeće sa svakom od prijavljenih. Nakon 5 odigranih kola, 1. mjesto osvojila je ekipa Nabave za koju su igrali Oliver Drvosek, Antun Žardin i Zoran Kolačko, 2. mjesto osvojili su „Neuništivi” za koje su igrali Dražen Mustač i Damir Virovec, a 3. su bili „Ribići” u sastavu Igor Matekalo i Marko Dobrić.

Ekipu Održavanja činili su Slobodan Lončar, Davor Rakić i Goran Jakupec, a zagrebačke Podravkaše u stolnom tenisu u ekipama Dlakavci i ZG JTD predstavljali su Darko Prevendar, Darko Stipić, Vlado Vugrinčić, Dionizije Radeljić, Tomislav Stilinović i Dalibor Dautanec.

IMG 1136Za malonogometni turnir koji se odigravao u subotu u poslijepodnevnim satima u dvorani Srednje škole prijavilo se 5 ekipa, tako da se natjecanje odvijalo u 4 kola, a utakmice su trajale po 20 minuta (2×10 min). Za regularnost natjecanja brinuo je sudački par Šimčić – Andrić.

Pehar za 3. mjesto osvojila je ekipa Tržišta RH regija Slavonija iz Osijeka za koju su igrali Milas (golman), Stakovć, Varga D., Varga Z., Magić, Stanić, Tomić, Mudrovčić i Šerbedžić. Drugo mjesto osvojila je ekipa Logistike za koju su nastupili Fičko G.(golman), Podoreški, Bojanić, Samoščanec, Čajkulić D., Dlaka, Škvorc, Oštrkapa i Andrašić, a 1. Mjesto i pobjednički pehar osvojila je ekipa Kombinacije koju su činili Andrić (golman), Kocijan, Krstitović, Virovec, Tušek, Ramljak, Drvosek, Sajko i Kraljić.

Posebno raduje da su se i u ova natjecanja uključili i naši mladi radnici – članovi Sindikata PPDIV i dok su u stolnom tenisu uspjeli osvojiti broncu, u malom nogometu je mladoj kombiniranoj ekipi Tvorice Voća i Koktel peciva, treće mjesto pobjeglo za dlaku, ali optimizam i dobro ekipno raspoloženje nije ih napuštalo.

Zato im čestitamo, kao što čestitamo i svim drugim ekipama koje su sudjelovale, bez obzira na osvojena mejsta.

Za ekipu Voće-Kokteli nastupili su Posavec, Pavković, Fičko N., Hanžek, Krstitović, Kos, Svržnjak, Virovec, Gorski Zebec i Đelekovčan, a za ekipu Transporta Pajski, Široki, Perošić, Milek, Bosman, Čakulić, Đurišević, Bakovljanec, jurić i Galović.

Pobjednici po disciplinama osigurali su svoja mjesta za odlazak na Sportske susrete Sindikata PPDIV u Rovinju od 29.-31.5.2015. godine.

Sportski susreti nastavljaju se 2. svibnja kada su po rasporedu natjecanja u PIKADU i BELOTU. Rok za prijave za sudjelovanje u ovim disciplinama ističe u petak 24.svibnja u 15.00 sati.

{vsig}vijesti/2015/kpc{/vsig}

REGIONALNI URED
KOPRIVNICA - REGIJA III.

Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske

(Koprivničko-križevačka županija, Bjelovarsko-bilogorska županija, Međimurska županija, Varaždinska županija)

DAVOR VRBEK
regionalni povjerenik

Trg kralja
Tomislava 13
48000 Koprivnica
tel. 048/647-040
fax. 048/221-304
mob. 099/271-8035
davor.vrbek@ppdiv.hr

VIJESTI IZ REGIJA