Search
Close this search box.

Sa sjednice Predsjedništva Sindikata PPDIV upućena čestitka članovima, te svim hrvatskim radnicima i građanima za Međunarodni praznik rada!

doroteja

dorotejaU srijedu 29. travnja u središnjem uredu Sindikata PPDIV-a u Zagrebu održana je redovna sjednica Predsjedništva koju je sazvao predsjednik Šimo Orešković.

Uz redovito podnošenje izvješća o provedenim aktivnostima, članovi Predsjedništva u srijedu su donijeli odluku i o zapošljavanju još jednog pravnika na radnom mjestu stručnog suradnika za pravan poslove. Nakon provedenih razgovora sa raspoloživim kandidatima sa Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, u najuži krug razgovora za posao ušla je i Doroteja Mendek koja se naposljetku na sjednici Predsjedništva i obratila prisutnima i upoznala ih sa svojim dosadašnjim radnim iskustvom, te izrazila želju za nastavkom profesionalne karijere u sindikalnoj organizaciji na pdoručju radnog prava.

Rođena je 1980.g. u Zagrebu, po struci diplomirana pravnica i diplomirana novinarka.Pravničku karijeru započela je u građevinskoj tvrtki Konstruktor d.d. u Zlataru, potom je na određeno vrijeme radila u javnobilježničkom uredu Đurđice Pozaić također u Zlataru, a u Sindikat PPDIV dolazi iz  Srednje škole u Konjščini gdje je radila u nepunom radnom vremenu kao nastavnik Osnova trgovačkog prava.

Predsjedništvo je jednoglasno donijelo odluku o zapošljavanju Doroteje Mendek na poslovima stručnog suradnika za pravne poslove. Čestitamo!

Na kraju sjednice predsjednik Sindikata Šimo Orešković uputio je čestitku članovima sindikata, te svim hrvatskim radnicim ai građanima povodom 1. svibnja – Međunarodnog praznika rada.

Odmah po završetku ove sjednice održan je i  sastanak Organizacijskog odbora za pripremu i održavanje  Sportskih susreta u Rovinju koj su svakim danom sve bliži i bliži … još samo 28 dana