Search
Close this search box.

Natjecanjima u pikadu i belotu završili Sportski susreti Sindikata PPDIV Podravke

cure iz instituta

cure iz institutaU subotu 2. svibnja u restoranu Crna Gora održane su i posljednje dvije discipline – Pikado i Belot – u okviru Sportskih susreta Sindikata PPDIV Podravke.

Natjecanju u Pikadu odazvalo se 11 muških i 5 ženskih ekipa iz cijele Podravke, dok je u prvom kolu Belota startalo 14 parova.
U ženskoj konkurenciji discipline Pikado, “Cure iz instituta” nadmoćno su pobijedile sa 284 postignuta boda, slijedile su ih “Kvikice” sa osvojnim 181 bodom dok se na treće mjesto plasirala ekipa “Prodaja” sa 161 osvojenim bodom.

U muškom Pikadu zlato je odnijela ekipa “Kokteli” sa osvojena 272 boda, srebro je pripalo natjecateljima ekipe “Kviki” koji su postogli 249 bodova,a za broncu su se teškom mukom izborili “Mlinari” sa osvojena 245 boda odnosno sa samo jednim bodom više nego što je imala ekipa”Pogon dorade”.

deanZa Koktele su nastupili: Dean Oršuš, Ivan Galić i Danijel Krstitović, za Kviki: Dejan Lončar, Nevio Vukmanović i Miroslav Lukčin, dok su za Mlinare pikado bacali Dragan Dolenec, Milan Gril i Darko Šestak.

U kartaškom natjecanju, u igri Belota 1. mjesto i zlato iosvojili su “Vozači” Mirosalv Široki i Ivan Vidaković, 2. mjesto i srebrne medalje osvojila je ekipa “Dado i Dado” koju su činili Adrijano Andrašić i Dalibor Kovačić, dok je 3. mjesto i bronca pripala mješovitoj ekipi “Iskusni” koju su činili Ines Kukec i Željko Senjan.

Subotnjim sportskim ogledima i druženjem Podravkaša završeni su ovogodišnji Sportski susreti Sindikata PPDIV Podravke. Pobjednici iz svake pojedine discipline osvojili su i odlazak na Sportske susrete Sindikata PPDIV za cijelu Hrvatsku koji će se održati u Rovinju od 28.-31.5. ove godine.

igreVažno je reći da je predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić i ove godine prihvatio pokroviteljstvo za odlazak PPDIV-ovaca na Sportske susrete Sindikata PPDIV u Rovinj, tako da će krajem mjeseca u Rovinj otputovati 150 Podravkaša uključujući i Danicu, Belupo i vanjske tvornice u Varaždinu, Lipiku i Umagu.

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način sudjelovali i dali svoj doprinos za uspjeh ovogodišnjih sportskih natjecanja Podravkaša i pozivamo vas da se odazovete na nova sportska druženja i iduće godine!

Cijelu galeriju fotografija možete vidjeti na https://www.facebook.com/ppdiv

{vsig}vijesti/2014/subota{/vsig}

 

 

REGIONALNI URED
KOPRIVNICA - REGIJA III.

Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske

(Koprivničko-križevačka županija, Bjelovarsko-bilogorska županija, Međimurska županija, Varaždinska županija)

DAVOR VRBEK
regionalni povjerenik

Trg kralja
Tomislava 13
48000 Koprivnica
tel. 048/647-040
fax. 048/221-304
mob. 099/271-8035
davor.vrbek@ppdiv.hr

VIJESTI IZ REGIJA