Search
Close this search box.

Sutra startaju 16. sportski susreti Sindikata PPDIV u Rovinju!

rovinj 1

rovinj 1Od sutra (četvrtak 28. svibanj) pa sve do nedjelje može se reći da Sindikat PPDIV “stanuje” u Rovinju! Više od 900 PPDIV-ovaca iz svih krajeva Hrvatske sutra će, već u ranim jutarnjim satima krenuti put Istre, na 16. sportske susrete Sindikata PPDIV-a!

Radnici – članovi sindikata iz gotovo svih hrvatskih poljoprivrednih, prehrambenih i vodoprivrednih poduzeća susresti će se u slijedeća tri dana na sportskim terenima malog nogometa, odbojke na pjesku, pikada, kuglanja, tenisa i stolnog tenisa, te u već tradicionalnim ogledima povlaćenja užeta i kartaških igara.

Smještaj sudionika Sportskih susreta bit će u apartmanskom naselju Villas Rubin, a susrete će svećano, u petak u jutro, proglasiti otvorenima predsjednik Sindikata PPDIV Šimo Orešković.

Očekuje se da će se ovogodišnjim sportskim natjecanjima PPDIV-ovaca u Rovinju pridružiti i ekipe srodnih sindikata iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Srbije i sindikata Solidarnost iz Poljske.

Na kraju, preostaje nam da svim PPDIV-ovcima, koji sutra doista kreću put Rovinja, zaželimo sretan put, fer play natjecanja i ugodna druženja!

Posljednja napomena: Rok za prijave za sva sportska natjecanja istječe sutra na večer, pa nemojte zakasniti!!