Search
Close this search box.

Delegacija Sindikata PPDIV prisustvovala sportskim susretima Sindikata KŽI u Ankaranu u Sloveniji

kzi2

kzi2Prošli vikend su u slovenskom mjestu Ankaranu  održane  15. po redu sportske igre Sindikata KŽI Slovenije, a prisustvovala im je i delegacija Sindikata PPDIV.

Na slovenskim sportskim susretima bilo je više od 400 sudionika, članova Sindikata KŽI iz poljoprivrednog i prehrambenog sektora Slovenije. Natjecanja su bila organizirana u 7 disciplina i to u  malom nogometu, pikadu za žene  i posebno za muškarce, povlačenje užeta za muškarce i za žene, te ekipno štafetno trčanje za žene (4×100) i muškarce (4×200) sa ekipom od dva člana do 40 godina starosti i dva člana starija od 40 godina.

Kako bi cijelo ovo sportsko druženje uz natjecateljski dobilo malo i zabavnog štiha, organizatori su napravili i mali show jer su odlučili izabrati Miss te Mistera sportskih susreta pa su neki osim medalja i pehara za ostvarene sportske uspjehe kući ponijeli i lente sa izbora.

Delegaciju Sindikata PPDIV-a na 15. sportskim susretima Sindikata KŽI ove godine su činili predsjednik Sindikata PPDIV Šimo Orešković, regionalni povjerenik I. regije Denis Paradiš i voditelj ekonomskih poslova u PPDIV-u Jasmin Kunjko.