Search
Close this search box.

Na Šoderici pokraj Koprivnice održana sjednica Predsjedništva Sindikata PPDIV

soderica2

soderica2Na jezeru Šoderica nadomak Koprivnice, u objektu Sindikata PPDIV prošli je tjedan održana redovna sjednica Predsjedništva Sindikata PPDIV. Sjednicu je sazvao predsjednik Šimo Orešković, a na dnevnom redu se našlo niz izvještaja o radu sindikata u proteklom periodu, kao i dogovor o provedbi narednih aktivnosti.

Između ostalog, na ovoj sjednici Predsjedništva usvojen je i Prijedlog Odluke o provođenju izbora u sindikalnim podružnicama koji je upućen Glavnom odboru na usvajanje, a prema toj odluci izbori bi se u sindikalnim podružnicama trebali održati u periodu od prosinca ove godine do kraja ožujka 2016. godine.

Članovi Predsjedništva na ovoj su sjednici donijeli i odluku i o zapošljavanju ANE DŽAJKIĆ na određeno vrijeme  radi zamjene za Vedranu Kovačić Mihalinac koja uskoro odlazi na porodiljni dopust, a donesena i odluka o održavanju Zborova regija u ovom tjednu, tako da je već jučer održan Zbor 4. regije u Zadru, danas se održava Zbor 1. regije, sutra u četvrtak Zbor 2. Osječko baranjske regije i u petak Zbor 3. regije.

 

{vsig}vijesti/2015/soderica{/vsig}