Search
Close this search box.

Glavni odbor Sindikata PPDIV-a održao 18. sjednicu

go18

go18U središnjem uredu Sindikata PDPIV-a u Zagrebu u srijedu 21. listopada održana je redovna, 18. po redu sjednica Glavnog odbora, najvišeg tijela ovog sindikata između dva kongresa.

go181Sjednicu je sazvao i vodio predsjednik Šimo Orešković, koji je u uvodnom dijelu podnio i izvještaj o provedenim sindikalnim aktivnostima između dvije sjednice GO, ispunjenju planiranih zadaća i provedbi plana rada do kraja ove godine.

Prema predviđenom dnevnom redu, članovi Glavnog odbora razmatrali su i usvojili Izvještaj o financijko materijalnom poslovanju Sindikata PPDIV za razdoblje 1.- 9. 2015. godine i informirani su o odabiru revizora za 2015. godine za Sindikat PPDIV temeljem Zakona o udrugama, Zakona o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija i Zakona o reviziji.

go182Do kraja 2015. godine, predsjednik Orešković najavio je održavanje regionalnih skupova i to u prvom tjednu mjeseca prosinca, te dostavu izbornih mapa u sve sindikalne pdoružnice, kako bi se povjereništva mogla pripremati za novi izborni ciklus koji kreće od 1.12.2015. godine i traje sve do 31.3.2016. godine.