Search
Close this search box.

Potpisane izmjene i dopune Kolektivnog ugovora u tvornici “Sardina” iz Postira na Braču

postira copy

postira copySukladno uvažavanju socijalnih partnera u poduzeću Sardina iz Postira na Braču,  Sindikat PPDIV i Uprava poduzeća „Sardina“ iz Postira,  sve s ciljem poboljšanja materijalnog standarda radnika, nakon kratkih pregovora, 23.10.2015.god. potpisali su izmjene i dopune Kolektivnog ugovora.

Ovim izmjenama naime, povećani su koeficijenti za grupu radnika. U ime Sindikata PPDIV  izmjene i dopune kolektivnog ugovora potpisao je  Darko Cvitanić, glavni  povjerenik  Sindikalne podružnice „Sardina“ , a u ime poslodavca  Niko Bezmalinović savjetnik Uprave.

Potpisivanju dogvorenih izmjena kolektivnog ugovora  bili su nazočni; Jadranko Nežak, član uprave, Silvije Marković, predsjednik Radničkog vijeća i Ivica Blažević, regionalni povjerenik Sindikata PPDIV.

Potpisnici su prigodnim riječima iskazali zadovoljstvo dogovorenim izmjenama i dopunama kolektivnog ugovora kao oblikom reguliranja prava i obaveza u „Sardini“ d.o.o. iz Postira na Braču.

REGIONALNI URED
SPLIT - REGIJA IV.

Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske

(Primorsko-goranska, Istarska, Ličko-senjska, Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija).

karta-regija4-ppdiv

IVICA BLAŽEVIĆ
dopredsjednik –
regionalni povjerenik

Marmontova 1/2
21000 Split
tel. 021/345-295
fax. 021/314-125
mob. 099/271-8041
ivica.blazevic@ppdiv.hr

VIJESTI IZ REGIJA