Search
Close this search box.

Sindikat PPDIV nagradio povjerenike koji su se u 2015. posebno angažirali u promicanju podružnica i organizacije u cjelini

Vrbovec 3

Vrbovec 3U četvrtak, 17. prosinca, u u hotelu Bunčić u Vrbovcu održane su posljednje ovogodišnje sjednice Predsjedništva i Glavnog odbora Sindikata PPDIV-a, kojima su nazočili svi članovi tijela Sindikata.

26. sjednica Predsjedništva

Prvo je održana 26. sjednica  Predsjedništva na kojoj je, između ostalog, donesena Odluka o zapošljavanju stručnog suradnika – pravnika, pa će se PPDIV-om timu u središnjem uredu već od 4. siječnja nove godine pridružiti Zrinka Kirin, diplomirana pravnica iz Zagreba. Osim toga, predsjednik Orešković podnio je  izvješće sa konferencije Vijeća Sindikata poljoprivrede i prehrane jugoistočne Europe i sjednice Izvršnog odbora EFFAT-a, a  po prvi puta članovi Predsedništva u četvrtak su imali prigodu, ali i čast, donijeti Odluku o dodjeli Zahvalnica i nagrada povjerenicima Sindikata PPDIV-a za značajni doprinos u radu i organizaciji sindikalnih podružnica i Sindikata PPDIV u cjelini.

Kandidate za prve PPDIV-ove nagrade za posebni angažman u sindikalnom radu istaknuli su regionalni povjerenici i to po dva kandidata svaki iz svoje regije, a kako Sindikat PPDIV uistinu na terenu, u podružnicama, ima veliki broj kvalitetnih i vrlo angažiranih povjerenika, za odabir ovogodišnjih laureata prevagnuo je, prema riječima predsjednika Oreškovića, njihov ovogodišnji doprinos organizaciji u područjima učlanjivanja novih članova i unaprjeđenja rada samih sindikalnih podružnica u kojima djeluju.

Odluku o dodijeli Zahvalnica i nagrada  za značajni doprinos u radu Sindikata PPDIV, Predsjedništvo je donijelo jednoglasno, a nagrađeni su slijedeće kolegice i kolege:

REGIJA I.
1. Babić Vesna, sindikalna podružnica ZVIJEZDA d.d., ZAGREB
2. Tomić Stipica, sindikalna podružnica FRANCK, ZAGREB
REGIJA II.
1. Hodak Silvana, sindikalna podružnica BELJE d.d. DARDA
2. Košutić Vladimir, sindikalna podružnica PIK VINKOVCI d.d., VINKOVCI
REGIJA III.
1. Novotni Darko, sindikalna podružnica ZDENKA, VELIKI ZDENCI
2. Ivanović Đuro, sindikalna podružnica TEHNODRVO, BJELOVAR
REGIJA IV.
1. Majstorović Blažica, sindikalna podružnica OSTREA d.o.o. STANKOVCI
2. Marić Evelino, sindikalna podružnica MIRNA, ROVINJ

Čestitamo nagrađenim kolegicama i kolegama!

19. sjednica Glavnog odbora

Po završetku sjednice Predsjedništva održana je i 19. sjednica Glavnog odbora Sindikata PPDIV u ovom mandatu, a uz to što je na sjednici donesen terminski plan aktivnosti za 2016. godinu, te plan prihoda i rashoda, članovi Glavnog odbora  na dnevnom su  redu već tradicionalno  imali i točku “Donošenje odlukena o održavanju Sportskih susreta Sindikata PPDIV”. Iduće godine na redu su 17. sportski susreti, a prema Odluci donesenoj u četvrtak održat će se  od 26.-29.5 2016. godine u Resortu Willas Rubin turističkog poduzeća MAISTRA iz Rovinja.

Ova sjednica Glavnog odbora imala je jednim dijelom i svečarski karakter, jer je predsjednik Šimo Orešković, podržan aplauzom odobravanja okupljenih članova svih tijela Sindikata, svečano uručio Zahvalnice i nagrade  sindikalnim povjerenicama, prema odluci Predsjedništva, za značajan doprinos u radu sindikalnih podružnica i organzacije Sindikata PPDIV-a.

{vsig}vijesti/2015/vrbovec{/vsig}