Search
Close this search box.

Evelinu Mariću iz Mirne Rovinj naknadno uručena nagrada i zahvalnica Sindikata PPDIV-a za njegov rad

evelino

evelinoPrilikom radnog posjeta PPDIV-ovoj Sindikalnoj podružnici Mirna u Rovinju početkom tjedna, predsjednik Sindikata Šimo Orešković uručio je nagradu i zahvalnicu glavnom  povjereniku Evelinu Mariću za poseban doprinos u sindikalnom radu, promicanje interesa  Sindikata PPDIV i zaštitu njegovih članova.

Da podsjetimo, Glavni odbor Sindikata PPDIV je u 12. mjesecu prošle godine na prijedlog Predsjedništva i Predsjednika Sindikata donio Odluku o nagradama i zahvalnicama istaknutim sindikalnim povjerenicima (iz svake sindikalne regije po dva/dvoje) za poseban doprinos u sindikalnom radu, za promicanje interesa Sindikata PPDIV i učlanjenjivanje novih članova.

evelino2Nagrađenim povjerenicima iz Odluke, priznanja su tada na svećanoj sjednici Glavnog odbora u Vrbovcu i uručena, međutim ovoj svećanosti Mirnin nagrađeni povjerenik Marić, radi poslovnih obaveza, nije mogao prisustvovati, pa su mu sada nagrada i zahvalnica naknadno uručeni u poduzeću Mirna – srcu Rovinja.

Nagrađeni Evelino prigodnim se riječima zahvalio Sindikatu PPDIV i predsjedniku Oreškoviću, ali je i naglasio da ova priznanja nisu samo njegova zasluga, već i zasluga članova Povjereništva podružnice i svih članova Sindikata PPDIV u Mirni.

Svećanom činu ove naknadne dodjele nagrade i zahvalnice Evelinu Mariću prisustvovali su i Ivica Blažević, povjerenik IV. regije Sindikata PPDIV, te također istaknuti Mirnini PPDIV-ovci Abedin Ramadani   i Aldo Simonelli.