Search
Close this search box.

Glavni odbor Sindikata PPDIV odlučio da će se Kongres održati početkom prosinca u Opatiji

Jasna Kovacic

Jasna KovacicSjednici Glavnog odbora Sindikata PPDIV koja je održana prošle srijede u središnjem uredu u Zagrebu prisustvovali su i članovi Predsjedništva, te predsjednik Financijske komisije jer je na dnevnom redu bilo više točaka financijske prirode.

Predsjednik Šimo Orešković na samom početku sjednice je podnio izvješće o poduzetim aktivnostima u Sindikatu između dviju sjednica, a potom je uslijedilo podnošenje izvještaja o financijsko materijalnom poslovanju Sindikata PPDIV-a u 2015. godini, izneseno je i izvješće Financijske komisije, te privremeno izvješće revizora za ovaj period. 

glavni odbor novo 1U nastavku sjednice  nazočnima je predstavljena analiza uplate članarine, a regionalni povjerenici podnijeli su izvješća po regijama o tijeku provođenja izbora u sindikalnim podružnicama.

Naposljetku, članovi Glavnog odbora donijeli su odluku, na prijedlog predsjednika Oreškovića, da će se redovni Kongres Sindikata PPDIV-a održati od 1. do 3. prosinca 2016. godine u hotelu Adiatic u Opatiji.

Sjednica je završila svećanim oproštajem od Jasne Kovačić, dugogodišnje računovođe Sindikata PPDIV, koja 1.3. odlazi u mirovinu.