Search
Close this search box.

Radnici Mirne iz Rovinja, članovi Sindikata PPDIV posjetili su Podravku

mirna sindikat 15

mirna sindikat 15U petak 22. travnja osamdesetak radnika Mirne, Podravkine tvornice za preradu ribe iz Rovinja, predvođeni svojim sindikalnim predstavnicima Evelinom Marićem, Aldom Simonellijem i Abedinom Ramadanijem posjetili su Podravku, a obzirom da su ujedno i svi oni članovi Sindikata PPDIV-a, domaćini su im Podravkini PPDIV-ovci.

Po dolasku u Podravku, gosti iz Mirne prvo su se upoznali sa povijesti Podravke, kroz promotivne filmove upoznali sa životom i radom prof. Zlate Bartl, asortimanom Podravkinih proizvoda i trenutno aktualnim reklamnim kampanjama koje su prisutne u medijima. Tijekom projekcije promotivnih filmova, gostima se pridružio se i medvjedić Lino što je među rovinjskim Podravkašima izazvalo salvu oduševljenja!

Pri kraju službenog dijela posjete, radnici Mirne posjetili su Tvornicu juha i Vegete, a nakon ručka organiziranog za njih u Štaglju, poslije podne su proveli u ugodnom druženju uz tamburaše čime je i završen njihov prvi posjet Koprivnici i Podravki.
Moderatorica cijelodnevnog posjeta Mirninih PPDIV-ovaca Podravki bila je Ana Lukčin Trakoštanec koordinatorica aktivnosti iz Podravkinih Korporativnih komunikacija, također članica Sindikata PPDIV, a uz domaćine – Podravkine PPDIV-ovce, radnike Mirne u su dočekali i njihovi direktori Vladimir Bunić i Marko Ranilović.