Search
Close this search box.

Sve je spremno za početak 17. sportskih susreta Sindikata PPDIV! Vidimo se u Rovinju!

pobjednici

pobjedniciU ponedjeljak 16. svibnja održan je i posljednji sastanak Organizacijskog odbora 17. sportskih susreta Sindikata PPDIV  u središnjem uredu u Zagrebu, a danas samo dva dana prije njihovog početka, na terenu u apartmanskom naselju Villas Rubin u Rovinju organizacijski odbor će se sastati i sa svim voditeljima disciplina radi posljednje provjere svih tehničkih detalja i smještajnih kapaciteta za osamstotinjak sudionika iz cijele Hrvatske.

Okupljanje svih sudionika u Rovinju planiran je tijekom četvrtka 26. svibnja, a svećano otvaranje sportskih susreta i početak natjecanja po disciplinama predviđeno je za petak u jutro.

Ove godine sportaši će se ogledati u disciplinama mali nogomet, kuglanje i pikado posebno za žene i posebno za muškarce, odbojka na pijesku, povlačenje užeta, tenis, stolni tenis, boćanje, kartanje belota, te briškule i trešete.

Po prvi put ove godine održat će se i natjecanje u street ballu, ali izvan bodovne konkurencije, u rekreativnom dijelu susreta.

Tradicionalno, PPDIV-ovim sportašima u Rovinju pridružit će se i sportske delegacije  prijateljskih sindikata kao što su Solidarnost iz Poljske, KŽI iz Slovenije i PPDIVUT –a iz Bosne i Hercegovine.

Finalna nadmetanja predviđena su u subotu sve do popodnevnih sati nakon čega će odmah započeti pripreme za urućenje nagrada pobjednicima, svećano zatvaranje sportskih susreta i zajedničko druženje svih sudionika uz popularnu glazbu do dugo u noć.

Odlazak kućama predviđen je u nedjelju 29. svibnja u prijepodnevnim satima. 

Svim natjecateljima želimo sreću i fer play borbu na sportskim terenima i naravno najboljima da pobjednički pehari završe u njihovim rukama!