Search
Close this search box.

Na 20. jubilarnoj Spartakijadi poljskog sindikata Solidarnošć, naš Sindikat PPDIV predstavljala ekipa Jamnice iz Zagreba

Jamnica poljska

Jamnica poljskaNa ovogodišnjoj  jubilarnoj, 20. Spartakijadi NSZZ „Solidrnošć“ iz Poljske koja je održana od 25.-29. svibnja u turističkom naselju Mietne u blizini Garwolina, uz sudjelovanje sindikata iz Ukrajine, Litve i Hrvatske, boje Sindikata PPDIV-a branila je malobrojna ekipa (5 članova) sindikalne podružnice Jamnica d.d. iz Zagreba, punionica mineralne vode Pisarovina.

Jamnica poljska 5Okupljene sudionike, na samom otvaranju Spartakijade, u ime Jamnica Poljska 3predsjednika PPDIV-a Šime Oreškovića pozdravio je Josip Jurmanović, predsjednik Radničkog vijeća Jamnice iz Zagreba  i svim natjecateljima zaželio mnogo uspjeha i fer borbe na sportskim terenima.

Ekipa Jamnice  natjecala se u pikadu i streljaštvu, te je osvojila treće mjesto u pikadu , treće mjesto u streljaštvu i pehar za sudjelovanje na 20. jubilarnoj Spartakiadi.

Nakon napornog putovanja od 1200 kilometara članovi ekipe sindikalne podružnice Jamnice vratili su se svojim kućama umorni ali zadovoljni i puni dojmova.

Josip Jurmanović