Na 20. jubilarnoj Spartakijadi poljskog sindikata Solidarnošć, naš Sindikat PPDIV predstavljala ekipa Jamnice iz Zagreba

Jamnica poljska

Jamnica poljskaNa ovogodišnjoj  jubilarnoj, 20. Spartakijadi NSZZ „Solidrnošć“ iz Poljske koja je održana od 25.-29. svibnja u turističkom naselju Mietne u blizini Garwolina, uz sudjelovanje sindikata iz Ukrajine, Litve i Hrvatske, boje Sindikata PPDIV-a branila je malobrojna ekipa (5 članova) sindikalne podružnice Jamnica d.d. iz Zagreba, punionica mineralne vode Pisarovina.

Jamnica poljska 5Okupljene sudionike, na samom otvaranju Spartakijade, u ime Jamnica Poljska 3predsjednika PPDIV-a Šime Oreškovića pozdravio je Josip Jurmanović, predsjednik Radničkog vijeća Jamnice iz Zagreba  i svim natjecateljima zaželio mnogo uspjeha i fer borbe na sportskim terenima.

Ekipa Jamnice  natjecala se u pikadu i streljaštvu, te je osvojila treće mjesto u pikadu , treće mjesto u streljaštvu i pehar za sudjelovanje na 20. jubilarnoj Spartakiadi.

Nakon napornog putovanja od 1200 kilometara članovi ekipe sindikalne podružnice Jamnice vratili su se svojim kućama umorni ali zadovoljni i puni dojmova.

Josip Jurmanović