Search
Close this search box.

Sindikat PPDIV na svečanoj sjednici Glavnog odbora dodijelio priznanja aktivnim povjerenicima!

Sjednica glavnog odbora2

Sjednica glavnog odbora2Neposredno pred Božićne blagdane, u Bratini pored Zagreba sastali su se članovi svih tijela Sindikata PPDIV i održali svoje sjednice. Statutarnoj komisiji, Financijskom odboru i Predsjedništvu ovo su bile prve  sjednice nakon održanog Kongresa početkom prosinca, dok je Glavnom odboru ovo bila druga sjednica u novom mandatu 2016.-2020. godine. 

Statutarna komisija i Financijski odbor izabrali su, prilikom konstituiranja i svoje predsjednike, odnosno predsjednice! Za predsjednicu Statutarne komisije tako je izabrana MERI MARIĆ iz poduzeća Kraš d.d. Zagreb, dok je za predsjednicu Financijskog odbora izabrana  ANKICA  ŽUŽUL  iz poduzeća Dukat d.d. Zagreb.

sjednica statutarne komisijeUjedno, Statutarna komisija je donijela pročišćeni tekst Statuta, te ga proslijedila Glavnom odboru na usvajanje, dok je Financijski odbor razmatrao Plan prihoda i rashoda Sindikata za 2017.  godinu. Nakon što je utvrdio njegovu ispravnost, proslijedio ga je Predsjedništvu i Glavnom odboru na raspravu i usvajanje.

Predsjedništvo  je na svojoj sjednici pod predsjedanjem Denisa Paradiša predsjednika Sindikata, donijelo Poslovnik o svom radu, a osim tema financijskog plana  za 2017. godinu i  pročišćenog teksta Statuta, Predsjedništvo je na prijedlog regionalnih povjerenika dodijelilo priznanja aktivnim sinidkalnim povjerenicima za 2016. godinu koja su nešto kasnije, na svečanoj sjedncii Glavnog odbora i dodijeljena.

Čestitamo svim nagrađenima i donosimo njihova imena po regijama:

I. regija

stjepan leboš IMG 40281. Marica Vidaković – glavna sindikalna povjerenica Kraš d.d. Zagreb

2. Stjepan Leboš – glavni sindikalni povjerenik PIK Vrbovec mesna industrija d.d. Vrbovec

II. regija

1. Helena Žeravica – glavna sindikalna povjerenica Tvornica ulja Čepin d.d., Čepin

2. Mirko Gardlo – glavni sindikalni povjerenik PP Orahovica d.o.o., Orahovica

III. regija

1. Dragutin Tkalec – sindikalni povjerenik Tegra d.o.o. Čakovec

2. Natalija Pranklin – sindikalna povjerenica DODLEK- AGRO d.o.o.Čakovec

IV. regija

1. Evelino Marić – glavni sindikalni povjerenik Mirna d.d. Rovinj

2. Ivica Bobić – sindikalni povjerenik Solana d.d. Pag

sjednica glavnog odbora3Sjednicu Glavnog odbora kojoj su prisustvovali i članovi svih drugih tijela Sindikata, te nagrađeni sindikalni povjerenici, vodio je predsjednik Paradiš, a prigodnom, svečarskom dijelu sjednice prethodio je radni dio na kojem je prije svega donesen Plan rada Sindikata za 2017. godinu, a usvojen je i pročišćeni tekst Statuta.

stjepan potočki IMG 4037Potom su članovi Glavnog odbora nakon uvodnog izlaganja voditelja ekonomskih poslova Jasmina Kunjka, prihvatili i  Plan prihoda i rashoda za 2017. godinu, a na prijedlog predsjednika Sindikata  Denisa Paradiša usvojili su i odluku o zamjeni službenih automobila za predsjednika i regionalne povjerenike koji su kupljeni još prije sedam godina i koji su nakupili popriličnu kilometražu. Donesenom odlukom, automobili za regionalne povjerenike ovaj put bi se kupili na leasing u sklopu kojeg bi bilo i održavanje vozila, što je procijenjeno kao znatno manje rizičnije a samim tim i povoljnije za Sindikat i njegov proračun.

Na predbožićnoj sjednici Glavog odbora donesena je i odluka o Sportskim susretima Sindikata PPDIV u 2017. godini. Održat će se ponovo u Rovinju u Apartmanskom naselju Villas Rubin i to u vremenu od 25.5.-28.5.2017. godine.

šimo orešković IMG 4039U svečanom dijelu sjednice, nakon dodjele priznanja aktivnim sindikalnim povjerenicma u 2016. godini, dodijeljenji su i pokloni dugogodišnjim sindikalnim aktivistima i članovima tijela Sindikata i koji s krajem 2016. godine godine odlaze u mirovinu. To su Božidar Sabolić iz PIK-a Vrbovec i Stjepan Potočki iz Agrolagune Poreč.

Na samom završetku sjednice Glavnog odbora, predsjednik Sindikata PPDIV Denis Paradiš uručio je i prigodan poklon donedavnom predsjedniku Šimi Oreškoviću i zahvalio mu se na svemu što je učinio za Sindikat u svom doasadašnjem radu.

 

 

 {vsig}vijesti/2016/bratina{/vsig}