Search
Close this search box.

Iz tiska izašao 143. broj Osvita, glasila Sindikata PPDIV-a

PPDIV Osvit 143 ver 4 1

PPDIV Osvit 143 ver 4 1Ovih dana iz tiska je izašao novi broj Osvita, glasila Sindikata PPDIV-a sa središnjom temom važnosti zaključivanja Kolektivnih ugovora kroz koje Sindikat za svoje članove u hrvatskim poduzećima regulira plaću i povoljniji status te materijalna prava  u odnosu na obaveze poslodavaca prema Zakonu o radu.

Najnoviji broj Osvita isto tako donosi presjek aktivnosti sa sve četiri sindikalne regije, pregled sjednica tijela Sindikata, a podsjeća i na dobitnike nagrade Sindikata PPDIV za poseban sinidkalni angažman u protekloj godini.

Na stranicama Osvita koji vam predstavljamo, možete pročitati i sve što ste možda htjeli znati ali niste se odlučili pitati o reguliranju noćnog rada u našim poduzećima, informiramo vas o imenovanju Stjepana Leboša za regionalnog povjerenika I. sinidikalne regije, o  međunarodnoj suradnji i drugim važnim temama.

143. broj Osvita možete pročitati u našoj virtualnoj biblioteci na našoj web stranici na linku http://ppdiv.hr/vijesti/osvit pomicanjem miša sa desne na lijevu stranu.